Az ötlet a Milumil oldaláról lestem el. Az elkészítése egyszerű, a végeredmény pedig mutatós és még finom is.
Hozzávalók
- kisebb adag vaníliás tejpép, picit sűrűbbre készítve a szokásosnál
- fél üveg (kb. 60 gramm) őszibarack-püré
TIPP
Ha üveges bébiételt használunk, akkor a gyümölcsös réteg nem fog megbarnulni. De csinálhatjuk azt is, hogy a friss barackot pár percig főzzük, és ezt követően simára pürésítjük. A hőkezelés hatására szintén nem fog barnulni, viszont így hosszabb idő az elkészítés, és ki is kell hűteni.
Elkészítés
Nincs más dolgunk, mint egy üvegpohárban vagy kehelyben egymásra rétegezni a tejpépet és a gyümölcsöt. A kislányomnak és a vendég babának is ízlett. És a felnőttek is szemeztek vele. :-)
Őszibarackos-vaníliás parfé babáknak |
http://1000tipp1000nap.hu/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése